Fixa till uteplatsen inför sommaren

Uteplatsen är inte bara en plats utanför huset, utan det är ytterligare ett rum som tillhör huset. Den funktionen är väldigt viktig för många människor, möjligheten att komma ut i friska luften och kanske känna lite gräs mellan tårna. En trivsam uteplats ska ha trivsamma möbler. Du kan ställa höga krav på uteplatsmöbler då de utsätts bland annat för väder och vind. Sök på nätet och hitta och köp något passande.

Designmöbler eller något jordnära

Utbudet av utemöbler är stort i Sverige, antagligen på grund av att klimatet tvingar oss vara inne halva året. Det är därför inte konstigt att det finns så mycket exklusiva design möbler att köpa till uteplatsen. Det kan vara så att exklusiva välgjorda design möbler som håller länge är ett smart alternativ.

Ett varv till med de gamla

Ibland tar det gamla slit och slängtänket över. Tänk efter, kan du piffa upp dina utemöbler så att det funkar ett år till, ur miljösynpunkt vore det värdefullt. Ett annat alternativ som miljömässigt funkar bra är att du tittar på begagnade utemöbler, kanske på Blocket. Hittar du inget där som du tycker om må du väl köpa nytt men undvik tropiska träslag och köp möbler av furu, de håller länge på grund av nya behandlingsmetoder.