Bra utrustning för dig med motorcykel

Det är en fröjd att åka runt på en motorcykel men du behöver ha ordentlig utrustning för att minimera skada om du skulle råka vara med om en olycka. Det allra viktigaste är att du har en bra och bekväm hjälm.

Men du bör även skydda kroppen. Det kan du antingen göra genom att köpa en hel utstyrsel med inbyggda skydd eller köpa dem separat. Det kan vara knä- och armbågsskydd, ryggplatta, skydd för axlarna och riktigt bra handskar.

Öronen behöver även de ha skydd, eftersom det låter en hel del om hojen. Ett par öronskydd är att föredra samt ett ansiktsskydd som till exempel en tunn rånarluva. Du kan egentligen inte ha för mycket skydd, så länge du är bekväm när du kör. Se även till att klä dig varmt så du inte fryser under färden.

Köp din utrustning på nätet

Det finns många fördelar med att köpa din utrustning på nätet. Du hittar ett bra utbud online till ett mycket bättre pris. Allt du behöver finns även på ett och samma ställe och du slipper åka runt till olika ställen. Nästa gång det är dags att köpa lite ny utrustning eller reservdelar till hojen är vårt tips att kolla på nätet.