Alla våra årstider

Vi lever i ett land där vi verkligen får känna av alla årstider. Många älskar hösten med alla sina härliga färger och den frisk höga luften. Det är en årstid då man gärna ger sig ut i skog och mark för att plocka svamp eller bara njuta av stillheten.

Alla våra årstider kräver olika plagg och det sägs att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder, det samma gäller våra årstider. Vi får klä oss efter den årstid som är. Lager på lager är en bra princip då det innersta lagret tar upp det fukt som kroppen får och de andra lagren håller oss varma och torra.

Ger man sig ut på tur, oavsett årstid så kan det vara skönt att ta med sig ombyte av något slag. Beroende på vädret naturligtvis, men om det är lite blött och kallt så kan det vara gott att byta ett par strumpor eller t-shirt om man känner sig kall och fuktig.

Alla har nog sin favorit årstid att ge sig ut i och huvudsaken är att man kommer ut den den fantastiska natur som vårt land ger oss. Pack med lite gott fika och ta en skogspromenad, slå er ned i en glänta eller ett vindskydd och njut av både fikat och naturen.